arrabona cup kiírás

Leírás

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS), a győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete (SZESE), a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) közös szervezésében rendezik meg idén májusban az első hivatalos Országos Egyetemi E-sport Kupát.

A legnépszerűbb kompetitív játékok töretlen népszerűségnek örvendenek a magyar egyetemi hallgatók körében, így a MEFS-SZESE-HUNESZ-HÖOK közös szervezésében a hazai egyetemi E-sport fanatikusok 2021 tavaszán izgalmas és egyedülálló Országos Egyetemi E-sport Kupa keretében mérhetik össze tudásukat az online térben FIFA21-ben és League of Legendsben.

A verseny célja a pandémia idején a közösségépítés, új és fenntartható versenysorozat kiépítése, egyetemi szintű e-sport csapatok létrehozása, motiválása és végül, de nem utolsó sorban az e-sport népszerűsítése az egyetemista korosztály körében.

A versenyen az adott egyetemen hallgatói jogviszonnyal rendelkező felsőoktatási hallgatók képviselhetik intézményüket. Regionális selejtezők keretében (kelet, nyugat, Budapest) megrendezett platformonkénti FIFA 21 (Xbox, Ps4) és League of Legends selejtezőtornát követően FIFA 21-ben a régió két-két legjobb játékosa, League of Legends játékban pedig az adott régió legjobb csapatai jutnak be az országos döntőbe. A régiós selejtezők döntőit és az országos döntőket élőben közvetíti a verseny médiapartnere az Esport1.

Nevezési határidő: 2021.05.20. 12:00

Menetrend

FIFA 21

05.21. péntek – 18:00 – Selejtezők
05.30. vasárnap – 10:00 – Döntők

League of Legends

05.22. szombat – 10:00 – Selejtezők
05.29. szombat – 10:00 – Döntők

Egyéb információk

A Egyetemi E-Sport Kupa különböző szakaszain csak 18 évnél idősebb (aktív/passzív) hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták vehetnek részt. Egy játékos kizárólag egy egyetemet képviselhet.

Azoknál az intézményeknél ahol több kar helyezkedik el az ország különböző részein, mindig az a régió a mérvadó, ahol földrajzilag az adott kar megtalálható. (Pl. ELTE Savaria Egyetemi Központ, mivel szombathelyi székhelyű, a nyugati régió selejtezőin vehet részt.)

További információkért kövessétek a SZESE E-Sport szakosztályának Facebook és Instagram oldalát, illetve csatlakozzatok a bajnokság Discord szerverére! 

Szabályzat

Regisztráció

Kövess minket...

Követő

Tag

Követő

Tag