Oldal kiválasztása

Bemutatkozó

A SZESE E-Sport szakosztályát az előző év végén bővítettük ki a FIFA szakággal, amely azóta is aktívan működik és fejlődési lehetőséget kínál a virtuális labdarúgás szerelmeseinek.
A szakágnak jelenleg két profi játékosa van, Csomor Áron és Takács Vilmos személyében, akik korábban a StayAtHome kupánkon mutattak kiemelkedő teljesítményt, ezzel kiérdemelve a tagságot.
Profi játékosaink mellett számos olyan tagunk is van, akik ha játéktudásban még nem is, de szorgalom terén abszolút felveszik a versenyt a legjobbakkal.

A SZESE E-Sport FIFA szakágunk komoly szakmai képzettségének köszönhetően minden játékosunknak és tagunknak igyekszünk a legjobb képzést biztosítani, hogy karrierjük a legjobb irányba haladjon. A szakmai munka mellet, fontosnak tartjuk, hogy játékosaink egy olyan közösségnek legyenek a részesei, melyben mindenki megtalálja számításait.

Amennyiben szeretnél FIFA csapatunk tagja lenni, írj nekünk az esportszese@gmail.com e-mail címre, vagy keresd Boreszt Discordon: https://discord.gg/dFsyRQE2Cz

Kövess minket...

Követő

Követő

Tag

Kupagyőzelem