Oldal kiválasztása

Bemutatkozó

Nemrég töltötte első születésnapját a Call Of Duty sorozat Warzone játéka, ami az egyre bővülő kínálata, hírneve és sikeressége miatt komoly potenciállal bír, így természetesen mi is rajta tartottuk a szemünket.  

Jelenleg rengeteg kiaknázatlan lehetősége van a játéknak, ilyen például a custom game opció is melynek végleges verziójával még várat minket a kiadó, de sokat remélünk tőle versenyszervezés szempontjából. 

Játékosaink mellé, akik az elmúlt időszakban már kisebb versenyeken szép eredményeket értek el, folyamatosan várjuk csapatunkba folyamatosan a csatlakozni vágyókat, így ha kipróbálnád magad kompetitív szinten keress minket bátran.  Nem csupán más versenyeken indulunk, mi magunk is foglalkozunk versenyszervezéssel, hamarosan jelentkezünk az első Warzone kupánkal, érdemes lesz figyelemmel követni.

Elsődleges célunk egy hazai szinten élvonalba tartozó squad felépítése valamint nemzetközi szintű versenyek szervezése, de a közeljövőben terveink között szerepel szórakoztató tartalmak gyártása is streamek formájában. 

Amennyiben szeretnél Warzone csapatunk tagja lenni, írj nekünk az esportszese@gmail.com e-mail címre, vagy keresd Tipit Discordon: https://discord.gg/dFsyRQE2Cz

Kövess minket...

Követő

Követő

Tag

Kupagyőzelem